SF2COQI5RC4X3FLL Kaj se da videti » Madridismo Slovenia

Kaj se da videti

Kaj se da videti
Panorama

Obiskovalci Bernabéua imajo omogočen dostop do panoramskega pogleda na štadion, kjer boste slišali odmeve milijonov veselih src.

Soba trofej

Evropski pokali, interkontinentalni pokali, ligaški pokali, pokali UEFA, Španski in Evropski superpokali in še mnogo več lovorik je shranjenih v sobi trofej oziroma kar v sobanah trofej, saj jih je Real Madrid tekom zgodovine osvojil izjemno veliko. Sobane vsebujejo tudi posnetke legendarnih tekem in opise lovorik. Soba, ki resnično odraža veličino Kraljevega kluba.


Sprehod okoli igrišča

Obiskovalci Bernebéu se lahko sprehodijo okoli zelenice štadiona.


Predsedniška terasa

Predsedniški balkon je rezerviran za člane odbora Real Madrida, za eminentnejše obiskovalce, pomembne persone in za posebne goste. To je prav tako kraj, kjer so številni kapetani Real Madrida prejeli lovorike, ki jih je osvojila ekipa.


Tunel, klopi in prostor za trenerje

Tunel predstavlja dostopno točko do klopi in prostora za trenerje. Vsi obiskovalci se lahko usedejo in napravijo sliko, ter se za nekaj minut postavijo v vlogo trenerja.


Garderoba


Konferenčna soba

Med številnimi novicami, ki jih objavljamo na naši spletni strani, so tudi poročila s konference glavnega trenerja oziroma njegovega pomočnika. 


Prenovljeni Bernabeu muzej

Najlepši muzej, na najlepšem štadionu, od leta 2012 v modernejši podobi.


Trgovina

Trgovina na štadionu ponuja vse možne izdelke in artikle kraljevega kluba, ki jih je moč dobiti. Idealen kraj, kjer bo vsakdo našel primeren spominek.


Restavracije

Na štadionu obratujejo štiri restavracije. Asador de la Esquina, Puerta 57, Real Café Bernabéu in Zen Market.


Brezplačno Wi-fi omrežje

Brezplačen dostop do interneta omogoča navijačem, da delijo svoje izkušnje med tekmo z milijoni navijačev okoli sveta, da brezplačno koristijo mobilno omrežje, obiskovalci pa dobijo tudi možnost prenosa dodatnih vsebin.


Efekt Madridsmo

Delite svojo ljubezen do Real Madrida s 85.000 dušami na štadionu.