SF2COQI5RC4X3FLL Članarina » Madridismo Slovenia

Članarina

Pozdravljen/a Madridista/ica

Navijaški klub PMDE-MS je namenjen vsem strastnim privržencem Real Madrida CF, ki bi se radi včlanili v klub z namenom, da z že obstoječimi člani aktivno sodelujejo v vseh aktivnostih, kot so pikniki in skupni ogledi tekem (tako pred velikimi ekrani, kot tudi v živo na štadionih), kar je tudi glavni namen navijaškega kluba. Aktivnost je seveda tudi pogoj za včlanitev, kar je tudi napisano v 19. členu klubskega statuta:

Dolžnosti rednih članov:

  • da aktivno sodelujejo pri vseh dejavnostih kluba, še posebej pri rednih in izrednih skupščinah kluba, ter drugih zbiranjih članov kluba,
  • da spoštujejo statut, sklepe in odločitve organov kluba,
  • redno plačujejo članarino

Komu ni namenjeno članstvo v navijaškem klubu PMDE-MS?

Članstvo v navijaškem klubu PMDE-MS ni namenjeno osebam, ki bi se radi včlanili v klub samo z namenom, da bi si pridobili cenejšo vstopnico za tekmo ali kakršnokoli drugo ugodnost, ki je ponuja članstvo v klubu. Takim osebam svetujemo, da ne zaprosijo za članstvo, saj jim članstvo ne bo odobreno, ker v klubu obstajajo točno določena pravila, na kakšen način član lahko koristi vse ugodnosti, ki mu kot članu pripadajo in bazirajo na stopnji njegove aktivnosti.

Članarina za sezono 2021/22 je 40€ in vključuje naslednje stvari:

  • Člansko kartico navijaškega kluba PMDE-MS, ki je dobite v roku 30-ih dni, ko se zaključi včlanjevanje novih članov za tekočo sezono. Vsak nov član jo lahko prevzame na enem izmed srečanj kluba.
  • Dostop do privatne Facebook skupine, ki je namenjena izključno samo uradnim članom PMDE-MS, katera je zaradi boljše preglednosti in lažjega, predvsem pa hitrejšega komuniciranja, nadomestila nekdanji forum PMDE-MS.
  • Brezplačni poznopoletni, oziroma jesenski piknik.
  • Brezplačni drugi piknik, ki je namenjen praznovanju obletnice, ko nas je Real Madrid CF, kot prve v Sloveniji, priznal za uradni navijaški klub Real Madrida.
  • Možnost pridobitve cenejše vstopnice za domače in gostujoče tekme Real Madrida CF (vstopnice se pridobivajo po klubskem pravilniku aktivnosti članov –preberi zgoraj).*

* V navijaškem klubu PMDE-MS si pridržujemo pravico, da za vsako vstopnico zaračunamo 5€ za stroške obdelave in nakazila v tujino.

Zadnji rok za včlanitev v PMDE-MS je 31. avgust 2021. Po tem datumu včlanjevanje do naslednje sezone ne bo več mogoče.

Prošnjo za članstvo lahko oddate tukaj! Obvezno izpolnite vsa polja. [KLIK NA POVEZAVO]

S tem, ko nas kontaktirate, potrjujete, da boste aktiven član, ter da boste spoštovali vsa pravila, statut, sklepe in odločitve organov kluba.