SF2COQI5RC4X3FLL Predstavitev » Madridismo Slovenia

Predstavitev

Predstavitev


Predstavitev

Ideja za ustanovitev navijaškega fan-kluba Real Madrida v Sloveniji, je nastala na začetku marca 2011, ko smo se zbrali privrženci Real Madrida in nato zagnali forum in spletno stran »Madridsmo Slovenia«. Naš primarni cilj je bil ustanovitev prvega navijaškega društva Real Madrida v Sloveniji, kar nam je s trdim delom tudi uspelo, saj smo 14.2.2012 z vpisom v register društev, tudi uradno postali društvo. Naša naslednja naloga je bila pridobitev uradnega priznanja našega fan-kluba s strani Real Madrida, kar smo tudi uresničili tri tedne zatem, ko smo uradno postali društvo. Dne 6. marca 2012 na Realov 110 rojstni dan smo postali uradno priznan navijaški fan-klub - Peña Madridista de Eslovenia - in tako kot prvi v Sloveniji postavili vse slovenske Madridiste na svetovni zemljevid navijačev Real Madrida.


Delovanje in cilji  • Promocija  in zastopanje kluba Real Madrid CF v Sloveniji (novice in vse ostalo kar je povezano z Real Madridom CF).
  • Povezovanje navijačev in simpatizerjev Real Madrida CF v Sloveniji in drugod po svetu.
  • Organiziranje srečanj članov Peñe (ogled tekem v Sloveniji in Madridu ali drugod po Evropi, pikniki, nogometni turnirji,…).
  • Povezovanje in sodelovanje z drugimi navijaškimi skupinami Real Madrida CF po Evropi in drugod po svetu.
  • Izdelava navijaških artiklov društva (majice, šali, kape,…). 

Do cenejših vstopnic so upravičeni samo člani PMDE - MS, ostalim vstopnic ne urejamo!