SF2COQI5RC4X3FLL "Žvižgi navijačev so nas prebudili" » Novice » Madridismo Slovenia
« Na vse novice

"Žvižgi navijačev so nas prebudili"

"Žvižgi navijačev so nas prebudili"

4 november 2021



Tekma 4. kroga Lige prvakov proti Shakhtarju je prinesla tretjo zmago in prevzem vodilnega mesta na lestvici skupine D, kjer ima Real dve točki več od milanskega Interja. Junak tekme je bil z dvema goloma zopet Karim Benzema, izkazal se je tudi Vinicius, ki je prispeval obe asistenci. Po tekmi sta pred mikrofone stopila ravno omenjeni Brazilec in trener Carlo Ancelotti in na kratko analizirala dogajanje.

"Dobro smo vstopili v oba polčasa, a nato nekoliko padli. Navijači so nas z žvižgi prebudili, to je v redu, ker nam je pomagalo. Ob polčasu sem igralcem povedal, da bi morali po tem, ko smo dosegli prvi gol malenkost počakati, hkrati pa bi morali biti  bolj učinkoviti z žogo, ko jele ta pri nas. Imeli smo namreč dovolj posesti a nismo ogrožali nasprotnika" je z nekaj nezadovoljstva povedal izkušeni Italijan.

"Mister" je nato pohvalil Viniciusa: "V odličnem nizu je, tako kar se tiče golov kot asistenc. Oba gola sta bila v veliki meri prišla po njegovi zaslugi, prvi zaradi dobrega pritiska in drugi po dobrem sodelvanju s Casemirom in Benzemajem. Res je v top formi."

"Tekma je bila zelo težka, vendar nam je uspelo zmagati, kar je seveda najpomembejše. Nadaljevati moramo na ta način, delati tisto kar trener zahteva od nas in vztrajati, kajti sezona je še dolga. Igranje na Bernabeu je zame ogormen užitek, navijači me vedno zelo podpirajo in res sem vesel, ker mi gre dobro. Zmage na domačih tleh so za vse nas izjemno pomembne" pa je dejal nadarjeni brazilski krilni napadalec.

Naslednja tekma v Ligi prvakov za Real bo gostovanje pri Sheriffu, še pred tem pa galaktike čakata ligaška obračuna z Rayom in Granado.

Postani naš član!

Postani naš član!

Postani član največjega kluba na svetu! [Klikni sem]