SF2COQI5RC4X3FLL V smer Madrid potuje ogromen morski val.. City in Barca » Novice » Madridismo Slovenia
« Na vse novice

V smer Madrid potuje ogromen morski val.. City in Barca

V smer Madrid potuje ogromen morski val.. City in Barca

24 februar 2020



Pred nami je teden, ki bi lahko odločal o usodi sezone 2019-20. Najprej v Madrid prihaja Manchester City, le nekaj dni kasneje pa, trenutno vodeča ekipa v La ligi, Barcelona.

Le še nekaj tednov nazaj se je zdelo, da so nogometaši Real Madrid ujeli pravi ritem in da so na pravi poti do naslova v La ligi. Nato je sledil izpad iz pokala Copa del Rey in nekaj slabih rezultatov v španskem prvenstvu.

Na zadnji tekmi se je ponovno poškodoval Eden Hazard, ki bo manjkal do konca sezone, Benzema je v slabi strelski formi, obramba Reala pa kar naenkrat ni več zanesljiva.

V Madridu in med navijači po svetu vlada veliko pesimizma. Tudi v naši privatni facebook skupini so se krešala različna mnenja in pogledi na trenutno situacijo.

Andrej je mnenja, da ne igrajo pravi nogometaši: "Ne moreš igrati brez garanja, /.../ in brez hitrosti. Igrajo tisti, ki bi morali sedeti in obratno." Se zdi, da je Zidane vendarle le povprečen trener in ga rešujeta njegov sloves in njegova izjemna karizma?

Ali je La liga izgubljena, sta se vprašala tudi Gal in Nejc: "Škoda besed, ne bom /dejal/, da smo /izgubili/ ligo, ampak tole je žalostno." "Iz +6 na -2 v dveh tednih. Kdo je krivec?"

Takole pa je zaključil naš častni predsednik Pero: "Ni ga junaka, ki v življenju vedno zmaga vsako bitko in ni ga junaka, ki vedno počne vse prav. /.../ Kljub vsemu, je danes nov dan in življenje teče naprej brez najmanjšega obremenjevanja, ker je Real včeraj [izgubil],/.../ Kdor želi, lahko premleva stvari v nedogled, jaz vem, in tako kot govorim že od začetka sezone, verjamem v to ekipo in v te igralce in verjamem, da se bomo na koncu sezone veselili /.../.

Veliko odprtih vprašanj za Zidana in Real Madrid v času, ko bi plan moral biti jasen.

Postani naš član!

Postani naš član!

Postani član največjega kluba na svetu! [Klikni sem]