SF2COQI5RC4X3FLL "Ta zmaga nas navdaja s samozavestjo" » Novice » Madridismo Slovenia
« Na vse novice

"Ta zmaga nas navdaja s samozavestjo"

"Ta zmaga nas navdaja s samozavestjo"

20 oktober 2021



Po visoki zmagi nad ukrajinskim Shakhtarjem je pred novinarje stopil Realov trener Carlo Ancelotti, ki je analiziral tekmo in spregovoril tudi o prihajajočem El Clasicu.

"Težko je izpostaviti le enega igralca, ker so vsi odigrali odlično. Dobro smo se branili, že od samega začetka smo bili osredotočeni in uresničili naš načrt visokega presinga. Ta zmaga nas navdaja s samozavestjo, a moramo vedeti, da bo tekma proti Barceloni popolnoma drugačna."

"Zelo pomembno je da smo mrežo ohranili nedotaknjeno, to nam da večjo možnost zmage. Uspelo nam je zabiti pet zadetkov in se dobro braniti, to pa je možno le če se dobro brani celotna ekipa."

"Vinicius je bil zelo dober, precej se je izboljšal in dosega veliko zadetkov. Bil je zelo svež tudi ob koncu tekme, pokazal je veliko kvalitete in učinkovitosti pred golom."

"Karim je zelo izkušen igralec, podobno kot Kroos in Modrić. Ko sem ga vodil pred šestimi leti je bil resda mlajši a zdaj ima več osebnosti, še vedno pa je isti nogometaš. Všeč mi je bil že takrat, zdaj pa mi je še bolj. Zelo pomemben je tudi povratek Mendya, ki je brez težav odigral 70 minut in bil odličen predvsem v obrambi."

Za konec pa je Carlo svoj pogled usmeril še proti nedeljskemu obračunu z Barcelono:

"Ocenili bomo kdo lahko igra v nedeljo in se glede na to potem tudi odločili za začetno enajsterico. Ekipa je odigrala zelo dobro, lahko sem spočil Valverdeja, ki se je iz reprezentance vrnil šele v soboto. Ostali so zelo dobro trenirali in vse to bomo upoštevali v naslednjih dneh."

Naj spomnimo, El Clasico bo odigran že čez nekaj dni, v nedeljo ob 16.15 uri s prenosom na Arena Sport 1.
 
Postani naš član!

Postani naš član!

Postani član največjega kluba na svetu! [Klikni sem]