SF2COQI5RC4X3FLL Sergio Ramos: "Od januarja do danes, Real Madrida nisem imel namena zapustiti." » Novice » Madridismo Slovenia
« Na vse novice

Sergio Ramos: "Od januarja do danes, Real Madrida nisem imel namena zapustiti."

Sergio Ramos: "Od januarja do danes, Real Madrida nisem imel namena zapustiti."

17 junij 2021



Sergio Ramos je spregovoril z novinarji, po tem, ko je postalo jasno, da po dolgih letih zapušča klub: 

"Pri Real Madridu sem 16 let in to je bilo najlepše obdobje mojega življenja. Za ta klub sem vedno dal svoje srce in dušo in rad bi, da se me po tem spominjajo. Imam svoje prednosti in slabosti, a lahko rečem, da sem iskren človek."

"Žal mi je, da se ne morem od navijačev posloviti na štadionu, tako da bi lahko občutil njihovo podporo. Vem, da se je med nami razvila neka posebna vez, ki nam je nihče ne more vzeti."

"V klub sem prišel osvajati lovorike in v tem sem bil uspešen. Priti v Real Madrid je bila ena najboljših odločitev mojega življenja in če bi moral to odločitev sprejeti še enkrat, bi nedvomno takrat spet podpisal za kraljevi klub."

"Nisem razmišljal o drugih klubih. Od januarja, ko sem imel možnost pogovorov z ostalimi klubi, sem dobil ponudbo ali dve, a Real Madrida nikoli nisem mislil zapustiti. Zdaj bomo pregledali vse opcije in ponudbe. Sevilla je klub, na katerega imam lepe spomine, a za zdaj nismo v pogovorih. Pri Barceloni je zadeva jasna. Za ta klub ne bom nikoli igral. Lahko ste prepričani v to, da Sergia Ramosa v majici Barcelone ne boste videli."

"Nikoli me niso obvestili, da je ponudba Real Madrida časovno omejena. Ko sem jo sprejel, so mi rekli, da je rok že potekel in da ponudba ne velja več. Spoštujem njihovo odločitev, a morm reči, da so me zelo presenetili s tem, ko so ponudbo umaknili z mize. Ne vem, o čem razmišlja predsednik. Z njim sem že govoril in dal mi je odgovore na vprašanja, ki zdaj tudi vas begajo.. a žal vam ne morem razkiriti odgovorov."

Postani naš član!

Postani naš član!

Postani član največjega kluba na svetu! [Klikni sem]