SF2COQI5RC4X3FLL Rodrygo: "To so sanje in zagotovo najlepši dnevi mojega življenja" » Novice » Madridismo Slovenia
« Na vse novice

Rodrygo: "To so sanje in zagotovo najlepši dnevi mojega življenja"

Rodrygo: "To so sanje in zagotovo najlepši dnevi mojega življenja"

19 junij 2019



Občutki
"To so sanje vsakega otroka na svetu. Najlepši dan mojega življenja. Preden sem podpisal za Real Madrid sem veliko govoril z Viniciusom. Ta ekipa je vedno imela najboljše igralce na svetu. Obstaja veliko konkurence, toda jaz sem pripravljen igrati tudi za Castillo, če bodo tako želeli v klubu."

Zidane
"Nisem še govoril z njim. On je bil čudovit igralec in sedaj je fantastičen trener. Komaj čakam, da začnem sodelovati z njim."

Pritisk
"V vsakem klubu obstaja pritisk, toda tukaj to pride še toliko bolj do izraza, saj je to najboljši klub na svetu. Vinicius mi je povedal, kako stvari potekajo v Madridu. Moramo biti potrpežljivi, sem mlad in imamo še celo kariero pred seboj."

Njegov stil igre
"Sem hiter napadalec. Rad zabija gole in preigravam nasprotnika. Sem Brazilec, veliko mojih rojakov ima take karakteristike. Glede stila sem najbolj podoben Robinhu ali pa Neymarju. Rad igram na krilu, toda nimam posebnih želja glede pozicije. Sem pripravljen na igro."

Doseganje zadetkov
"Vedno moramo napredovati. Vinicius je odigral celo sezono in je bo še napredoval. Upam, da se bo enako zgodilo tudi meni. Dosegel sem veliko zadetkov in ne čutim pritiska. Ne morem zatrditi, da bom dosegel veliko golov v prvi sezoni. Sem mlad, sem potrpežljiv in s časom bom postal le še boljši."

Brazilci
"Imam odličen odnos z Brazilci. Prišel sem lani in srečal Marcela, Casemira, že od prej pa sem poznal Vinicusa. Denar ni pomemben, vsi si želijo igrati v Evropi. Tukaj je  nogomet drugače organiziran."

Navijač Real Madrida
"Vsi, ki me poznajo, vedo da sem že od malih nog navijač Real Madrida. Svojemu očetu sem včasih govoril, da bom nekega dne igral za Real. Nikoli nisem dvomil o temu. Vedno sem govoril, da si želim podpisati za Madrid in ko je prišla ta priložnost, smo vse uredili v dvajsetih minutah."

Možna posoja
"Ne razmišljam o tem. Pripravljen sem na Castillo ali prvo ekipo. "

Idoli
"Ronaldo, Roberto Carlos.. To so idoli, katerih nisem videl tako veliko igrati, toda ta dva sta ikoni za vsakega Brazilca."

Neymar
"On je odličen nogometaš, toda igra za drugo ekipo in ne morem govoriti o njemu. Jaz bi rad bil Rodrygo. Obstaja le en Neymar in jaz bi le rad bil Rodrygo."

Novi soigralci
"Komaj čakam, da začnem trenirati z njimi; Hazardom, Benzemajem, Viniciusom, Marcelom, Casemirom in vsem ostalimi."

Primerjave z Viniciusom
"Sva dva mlada igralca in oba sva člana najboljšega kluba na svetu. Oba sva tudi Brazilca in imava podoben stil igranja, toda ne potrebujete naju primerjati."

Njegova vloga
"Sem pripravljen. Morate biti, če postanete član Real Madrida. Igral sem za Santos, sem mlad in moram biti potrpežljiv, saj bo to moja prva sezona v Evropi."

La Liga
"Tukaj se igra hiter nogomet, katerega sem spremljal že od otroštva in se ne razlikuje kaj dosti od nogometa v Braziliji. To je tehničen nogomet na precej višjem nivoju, kar mi ustreza. Imam vse kar potrebujem, da prikažem dobre igre v tej ligi."

Postani naš član!

Postani naš član!

Postani član največjega kluba na svetu! [Klikni sem]