SF2COQI5RC4X3FLL “NISMO IGRALI DOBRO IN ZASLUŽENO IZGUBILI” » Novice » Madridismo Slovenia
« Na vse novice

“NISMO IGRALI DOBRO IN ZASLUŽENO IZGUBILI”

“NISMO IGRALI DOBRO IN ZASLUŽENO IZGUBILI”

4 oktober 2021



Po porazu proti Espanyolu, prvem v tej sezoni La Lige, je pred novinarje stopil Realov trener Carlo Ancelotti, ki je podal svoje mnenje o včerajšnji tekmi v Barceloni:

"Danes nismo izgubili, ker ne bi imeli sreče ampak preprosto zato, ker smo igrali slabo in smo si poraz tudi zaslužili. Po zaostanku smo prepozno odreagirali, zaskrbljeni smo, saj je to že drugi zaporedni poraz, kar za takšno ekipo ni normalno. V nadaljevanju moramo trdo trenirati in popraviti napake, ki smo jih storili danes."

"Nimam veliko povedati, res smo igrali slabo. Imeli smo načrt, vendar po prejetem golu nismo ostali mirni, nismo sledili načrtu. Na igrišču je bila prava zmeda, slabo smo bili postavljeni, tako takrat, ko smo napadali, kot tudi brez žoge. Po resnici povedano je bila to naša najslabša tekma".

"Sedaj nas čaka reprezentančni premor, v takšni situaciji bi bilo morda bolje, da bi čimprej ponovno igrali, tako pa moramo ta premor izkoristiti, ugotoviti kaj se je spremenilo v zadnjih tekmah in iti naprej."

Ancelotti je nato spregovoril tudi o postavitvi, ki je bila tokrat nekoliko drugačna od tistih, ki smo jih bili vajeni:

 "Nisem tukaj, da bi vam razlagal o postavitvi in utemeljeval svojo odločitev, vendar pa je res, da je ekipa izgledala popolnoma neorganizirana. Nismo imeli pravega ravnotežja v posesti žoge, o tem sem tudi že govoril z igralci, ki se strinjajo. Poskušali smo igrati našo značilno igro, vendar nismo bili agresivni, izgubljali smo številne dvoboje in nismo bili dovolj direktni."

Na levem boku je tokrat zaigral Alaba, ki je zadnje tekme sicer odigral v osrčju obrambe.

"Menim, da nam lahko veliko pomaga v napadu, kar je tudi počel. Bili so trenutki, ko nismo imeli pravega ravnotežja  na levi strani, vendar to ni bila njegova krivda. Vezisti bi morali pokriti nekatera mesta, a nekajkrat niso bili na pravih mestih."

 

Sledi reprezentančni premor, po katerem nas najprej čaka domača tekma proti Athletic Bilbau in nato gostovanje v Ukrajini, pri Shakhtarju.

 

Postani naš član!

Postani naš član!

Postani član največjega kluba na svetu! [Klikni sem]