SF2COQI5RC4X3FLL Legenda Iker Casillas se vrača v Real Madrid! » Novice » Madridismo Slovenia
« Na vse novice

Legenda Iker Casillas se vrača v Real Madrid!

Legenda Iker Casillas se vrača v Real Madrid!

18 julij 2020



Po tem, ko je Real osvojil svoj 34. naslov španskega ligaškega prvaka, je včeraj MARCA poročala o temu, da se bo Iker Casillas vrnil v kraljevi klub! S tem, ko je oznanil konec svoje nogometne kariere, se bo Iker lahko posvetil drugim vlogam in predsednik Real Madrida - Florentino Perez, je hitro razkril svoj načrt.

Iker Casillas bo, podobno kot Zidane pred leti, postal svetovalec oz. član manedžmenta pri našem predsedniku.

Spomnimo, Casillas je pred petimi leti zapustil Real Madrid in odšel v Porto, kjer je preživel nekaj dobrih sezon. Lansko leto je Iker doživel srčni napad in ni bil več sposoben igrati. Pri Portu je v letošnji sezoni igral vlogo pomočnika trenerja in februarja 2020 se je odločil, da sklene svojo nogometno pot. Iker je velikokrat dejal, da je na Portugalskem zadovoljen, a Perez tudi nikoli ni skrival tega, da si želi ponovnega snidenja z nekdanjim kapetanom Real Madrida.

Dobrodošel nazaj domov Iker!

Svoj debi je Casillas doživel leta 1999 in pri Realu je preživel 16 uspešnih sezon in v tem času si je prislužil naziv legende pri kraljevem klubu. Veste kaj je še legendarno? Naš kraljevski paket treh majic, s katerimi lahko tudi vi proslavite naslov La lige! Vse kar morate storiti je, da sledite slednji povezavi:

KRALJEVI PAKET MAJIC!

Postani naš član!

Postani naš član!

Postani član največjega kluba na svetu! [Klikni sem]